Espanjalainen munakas(kotiliesi)

1.Kuori ja kuutioi perunat.

Silppua sipuli ja saksi pekoni suikaleiksi.

Voitele uunivuoka tai suurehko uuninkestävä paistinpannu öljyllä.

Levitä perunakuutiot, sipulisilppu ja pekonisuikaleet pannuun ja paahda 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

2.Sekoita munakasseos.

Kaada munakas perunoiden päälle.

. Kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes munakas on hyytynyt

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Omena99
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 12g6.7kcal0.2g1.6g0g0.1g
Sipuli 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g5.3g16kcal1g0g1.3g0g
Kananmuna kuoreton 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Vesi1.8g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1g8.4kcal0g0g1g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g86kcal4.4g3.4g6.2g0.2g
Valittu annoskoko30g43kcal2.2g1.7g3.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna15g21kcal1.1g0.9g1.6g0.1g
Arvot/100g100g141kcal7.2g5.6g10.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268874