Täytetyt paprikat (jauheliha)

Tee jauhelihakastike-mössö, mausta pippureilla, oreganolla ja paprikalla.

Hauduta nesteet pois.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja laita päälle goudaviipaleet.

Uuniin 200 asteeseen vajaaks tunniks.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikuutiot rainbow2.3g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)4.7g1.2kcal0g0.3g0g0.1g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g0.1g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 11g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Jauheliha, sika-nauta 8.8g19kcal1.5g0g1.5g0g
Goudajuusto (Coop x-tra), annos 15g2.8g10kcal0.6g0g0.8g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 1.2g3.6kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g75kcal4.4g1.6g5.4g0.6g
Valittu annoskoko30g38kcal2.2g0.8g2.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna15g19kcal1.1g0.4g1.4g0.2g
Arvot/100g100g124kcal7.2g2.6g8.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343560