Kaurateeleipä

Sekoita kuivat ainet ja raastettu juusto.

Lisää öljy ja maito ja sekoita nopeasti tasaiseksi.

Älä vaivaa.

Taputtele pellille 5 pientä leipää, n. 1cm paksuisia.

Tee haarukalla reikiä ja puolita taikinapyörällä tai veitsellä.

Paista 225c uunissa n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl4g14kcal0.6g2.2g0.3g0.4g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl10g35kcal1.4g6.4g0.3g0.6g
Juusto Oltermanni 17%5g11kcal1.5g0g0.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen10g3.3kcal0.3g0.5g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g1g9kcal0g0g1g0g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g145kcal7.6g18.6g4.8g2g
Valittu annoskoko31g73kcal3.8g9.3g2.4g1g
Annoskoko puolitettuna15g36kcal1.9g4.7g1.2g0.5g
Arvot/100g100g238kcal12.5g30.5g7.9g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=163374