Lihasuikalekastike

Ruskista lihat pannussa ja lisää sen jälkeen vesi.

Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla tunnin ajan ja lisää hillosipulit, mausteet, kerma ja suuruste.

Kiehauta vielä miedolla lämmöllä puolisen tuntia niin, että kastikkeesta tulee paksumpaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanlihasuikale,sianliha (X-tra), annos 100g8.3g14kcal1.3g0g1g0g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 4g1.9kcal0g0.4g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Aromisuola (5g)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g5.2g5.7kcal0.1g0.2g0.5g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g1.9g7.1kcal0g1.7g0g0g
Sinappi 0.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g60kcal2.8g4.8g3g0.2g
Valittu annoskoko31g30kcal1.4g2.4g1.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna15g15kcal0.7g1.2g0.8g0.1g
Arvot/100g100g98kcal4.6g7.8g4.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=205857