Mikrosuklaakakku

Sekoita kananmunat rasvan sekaan, älä vaahdota, ja sitten kuivat aineet muna-rasvaseokseen, ensiksi keskenään sekoitettuna.

Taikinaseos silikonivuokaan ja 900W mikrossa paistoaika n.3-4 min. Koristele haluamallasi tavalla.

Valitettavasti ei mikään kevyt versio, mutta näppärän nopea ja herkullinen :)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Peppilotta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 50g439kcal0g0g49.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu60g75kcal6.6g0.2g5.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 32g111kcal3.3g22.6g0.4g1.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2g7.9kcal0g2g0g0g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 10g37kcal1.8g1.1g2.2g3g
Aprikoosihillo (Rainbow)40g80kcal0.4g19.9g0.4g0g
Ecuador 70% tumma suklaa (Lidl), annos 12.5g62g331kcal4.7g19.2g26.1g0g
Sokeri 42g171kcal0g42.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana600g2512kcal33.8g216.2g168.4g8.2g
Valittu annoskoko300g1256kcal16.9g108.1g84.2g4.1g
Annoskoko puolitettuna150g628kcal8.5g54.1g42.1g2.1g
Arvot/100g100g419kcal5.6g36g28.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151381