Täytekakkupohja

Voitele vuoka leivontamargariinilla odottamaan.

Vatkaa munat (6 kpl) ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot kevyesti sekoittaen (puuhaarukka on hyvä siinä).

Sekoita perunajauhot ja leivinjauhe ja kaada ne taikinaan.

Sekoita kevyesti jotta taikinasta tulee ilmava.

Kaada voideltuun vuokaan ja anna paistua 175-180oC n. 40 min. Kokeile hammastikulla että kakku on keskeltä kypsä.

Kuomoa vähän jäähtynyt kakku lautaselle ja täytä mieleiselläsi täytteellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Marliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl139g184kcal18.3g0.4g11.6g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g83g335kcal0g82.5g0g0g
Vehnäjauho, puolikarkea (Pirkka), annos 100g23g81kcal3g15.8g0.6g0g
Perunajauhot,rainbow47g153kcal0g38.3g0g0.7g
Leivontamargariini Euroshopper5.6g40kcal0.1g0.1g4.5g0g
Leivinjauhe 2g3.5kcal0.1g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana600g1595kcal43g275.8g33.4g1.4g
Valittu annoskoko300g797kcal21.5g137.9g16.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna150g399kcal10.8g69g8.4g0.4g
Arvot/100g100g266kcal7.2g46g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258746