Juustoperunat

Laita vuokaan puolet peruna-sipulisekoituksesta, ripottel
e suolaa ja valkopippuria.

Päälle juustoraaste ja loput perunasipulit, taas suolaa ja pippuria.

Kippaa "kerma" päälle ja paista 200 asteessa vajaa tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)188g128kcal3g27.9g0.2g0g
Emmental, punaleima 17%38g109kcal12.8g0g6.4g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g75g64kcal1g3.3g5.3g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana600g600kcal33.6g62.4g23.8g0.4g
Valittu annoskoko300g300kcal16.8g31.2g11.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna150g150kcal8.4g15.6g6g0.1g
Arvot/100g100g100kcal5.6g10.4g4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=85629