Juusto-,kasvis-,kanakeitto

Ruskista broilerisuikaleet.

Kiehauta vesi.

Lisää kaikki muut raaka-aineet kiehuvaan veteen, paitsi koskenlaskijajuusto hetkeä myöhemmin.

Lisää halutessasi ripaus currya, suolaa, sekä kuivattua persiljaa.

Anna hautua n.20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 481 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikaleet73g89kcal15.5g0g2.9g0g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g52g21kcal0.7g4.2g0.2g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas26g73kcal4.9g0g5.7g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g8.3g4.4kcal0.5g0.4g0.1g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g14g17kcal0.4g3.6g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr1g2.9kcal0.1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana601g422kcal44.4g16.8g18.8g0g
Valittu annoskoko301g211kcal22.2g8.4g9.4g0g
Annoskoko puolitettuna150g105kcal11.1g4.2g4.7g0g
Arvot/100g100g70kcal7.4g2.8g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286045