Täytekakkupohja

Voitele vuoka leivontamargariinilla odottamaan.

Vatkaa munat (6 kpl) ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot kevyesti sekoittaen (puuhaarukka on hyvä siinä).

Sekoita perunajauhot ja leivinjauhe ja kaada ne taikinaan.

Sekoita kevyesti jotta taikinasta tulee ilmava.

Kaada voideltuun vuokaan ja anna paistua 175-180oC n. 40 min. Kokeile hammastikulla että kakku on keskeltä kypsä.

Kuomoa vähän jäähtynyt kakku lautaselle ja täytä mieleiselläsi täytteellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Marliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl1394g1840kcal182.6g4.2g115.7g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g825g3350kcal0g825.1g0g0g
Vehnäjauho, puolikarkea (Pirkka), annos 100g232g813kcal30.2g158g5.6g0g
Perunajauhot,rainbow473g1531kcal0.5g382.8g0.5g6.6g
Leivontamargariini Euroshopper56g404kcal0.6g0.6g44.9g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6000g15946kcal429.8g2756.6g333.4g13.4g
Valittu annoskoko3000g7973kcal214.9g1378.3g166.7g6.7g
Annoskoko puolitettuna1500g3987kcal107.5g689.2g83.4g3.4g
Arvot/100g100g266kcal7.2g45.9g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258746