J14 Omenahillo

Pese ja lohko omput kattilaan lisää vesi ja keittele pehmeiksi.

Soseuta ja lisää sokeri.

kiehauta.

Reseptistä tulee n. 80 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 239g85kcal0.4g17g0.2g4.8g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g44g173kcal0g43.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana602g515kcal0.8g120.8g0.4g9.6g
Valittu annoskoko301g258kcal0.4g60.4g0.2g4.8g
Annoskoko puolitettuna151g129kcal0.2g30.2g0.1g2.4g
Arvot/100g100g86kcal0.1g20.1g0.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441403