Raparperikiisseli

Keitä raparperit vedessä kunnes ne ovat pehmenneet.

Lisää sokerit.

Lisää veteen sekoitetut perunajauhot keitokseen.

Anna jäähtyä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 73g25kcal0.5g4g0.1g1g
Vesi209g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 10g41kcal0g10g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.1g13kcal0g3.1g0g0g
Perunajauhot,rainbow6.3g20kcal0g5.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana603g196kcal1g44.4g0.2g2.2g
Valittu annoskoko301g98kcal0.5g22.2g0.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna151g49kcal0.3g11.1g0.1g0.6g
Arvot/100g100g33kcal0.2g7.4g0g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176928