Mustikkakukko

Sekoita rasva ja desi sokeria.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi ja painele 2/3 osaa syvän uunivuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada mustikat ja loppu sokeri vuokaan.

Tee lopusta taikinasta kansi ja paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Piipiainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini Euroshopper400g2880kcal4g4g320g0g
Sokeri 212g861kcal0g211.8g0g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Ruisjauho Pirkka800g2440kcal77.6g488g16g120g
Mustikka1600g533kcal8g102.4g6.4g52.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6044g13462kcal180.2g1620g684.8g345.8g
Valittu annoskoko3022g6731kcal90.1g810g342.4g172.9g
Annoskoko puolitettuna1511g3366kcal45.1g405g171.2g86.5g
Arvot/100g100g223kcal3g26.8g11.3g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133277