Espanjalainen munakas(kotiliesi)

1.Kuori ja kuutioi perunat.

Silppua sipuli ja saksi pekoni suikaleiksi.

Voitele uunivuoka tai suurehko uuninkestävä paistinpannu öljyllä.

Levitä perunakuutiot, sipulisilppu ja pekonisuikaleet pannuun ja paahda 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

2.Sekoita munakasseos.

Kaada munakas perunoiden päälle.

. Kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes munakas on hyytynyt

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Omena99
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 1226g672kcal19.5g160.8g2.1g10.4g
Sipuli 210g64kcal2.6g10.1g0.4g3.6g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g526g1593kcal99.9g2.6g131.4g0g
Kananmuna kuoreton 771g1100kcal96.4g2.3g79g0g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 95g837kcal0g0g94.6g0g
Mustapippuri 3.5g10kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6048g8548kcal437.6g354.2g615.2g29.8g
Valittu annoskoko3024g4274kcal218.8g177.1g307.6g14.9g
Annoskoko puolitettuna1512g2137kcal109.4g88.6g153.8g7.5g
Arvot/100g100g141kcal7.2g5.9g10.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268874