Juusto-parsakaalikastike

2 dl Pirkka ruokakerma 10%
100 g Philadelphia light juusto
500 grammaa parsakaalia
1 tl sitruunapippuria
0,5 tl suolaa

Pilko parsakaali.

Keitä kerma ja parsakaali paistinpannulla.

Laita puoli pakettia tuorejuustoa sekaan mausteiden kanssa.

Sekoita.

Keitä noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, Pirkka 10%75g90kcal2.2g3.4g7.5g0g
Philadelphia Light tuorejuusto38g71kcal2.9g1.3g6g0g
Parsakaali brokkoli 188g66kcal8.7g3.7g0.6g4.7g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.9g3.2kcal0.2g0.6g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana606g461kcal28g18g28.2g9.4g
Valittu annoskoko303g230kcal14g9g14.1g4.7g
Annoskoko puolitettuna152g115kcal7g4.5g7.1g2.4g
Arvot/100g100g76kcal4.6g3g4.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383484