Poronkäristys

Ruskista käristykseen sopiva poronliha rasvassa paistokasarissa tai padassa.

Lisää joukkoon sipulikuutiot ja kuullota hetki.

Sekoita joukkoon Flora Ruoka, liemitiiviste ja tuorejuusto.

Tarkista maku.

Hauduta 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse14g104kcal0g0g11.5g0g
Sipulikuutiot rainbow31g3.1kcal0.5g0.5g0g0g
Flora kevyt ruoka 7%78g67kcal0.8g3.5g5.5g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Pippuriseos 15% (Creme bonjour), annos 200g31g53kcal2.3g0.5g4.7g0g
Poronkäristys, Polarica150g195kcal30g0g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana610g844kcal67.2g9g61.4g0g
Valittu annoskoko305g422kcal33.6g4.5g30.7g0g
Annoskoko puolitettuna153g211kcal16.8g2.3g15.4g0g
Arvot/100g100g138kcal11g1.5g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59713