Karppaus Lätyt

Vatkaa munat, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma joukkoon ja vatkaa, lisää suola

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksu tosi hyviltä.

Letun saa käärittyä hyvin.

Täytteeksi sopii hyvin suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jamppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton227g324kcal27.2g0g22.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl38g128kcal0.8g1.1g13.2g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Voi, kotimainen luomu meijerivoi (Arlaingman), annos 15g3.8g28kcal0g0g3g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g34g204kcal7.1g2.2g18.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana612g1368kcal70.2g6.6g114.6g0g
Valittu annoskoko306g684kcal35.1g3.3g57.3g0g
Annoskoko puolitettuna153g342kcal17.6g1.7g28.7g0g
Arvot/100g100g224kcal11.5g1.1g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=359703