Turkkilaiset kebakot

Sekoita-muotoile 7 kebakkoa- paista 200/20min

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Janitai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha224g372kcal42.6g0g22.4g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.8kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.2g3.3kcal0.3g0.5g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 18g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 11g4.8kcal1.1g0g0g0g
Persilja 16g4.4kcal0.2g0.2g0g1.3g
Korianteri, tuore, annos 20g16g3.2kcal0.3g0.6g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana612g836kcal93.8g4.4g48.6g4.4g
Valittu annoskoko306g418kcal46.9g2.2g24.3g2.2g
Annoskoko puolitettuna153g209kcal23.5g1.1g12.2g1.1g
Arvot/100g100g137kcal15.3g0.7g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=409678