Lihasuikalekastike

Ruskista lihat pannussa ja lisää sen jälkeen vesi.

Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla tunnin ajan ja lisää hillosipulit, mausteet, kerma ja suuruste.

Kiehauta vielä miedolla lämmöllä puolisen tuntia niin, että kastikkeesta tulee paksumpaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanlihasuikale,sianliha (X-tra), annos 100g83g142kcal13.4g0.4g10g0g
Vesi104g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 40g19kcal0.5g3.8g0.1g0.6g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.1g5.2kcal0.3g0g0.5g0g
Aromisuola (5g)2.1g1.2kcal0g0.2g0g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g52g57kcal1.2g2.1g5.2g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g19g71kcal0.2g17.3g0.1g0g
Sinappi 5g6.6kcal0.2g0.7g0.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana615g606kcal31.6g49g32.4g1.4g
Valittu annoskoko308g303kcal15.8g24.5g16.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna154g152kcal7.9g12.3g8.1g0.4g
Arvot/100g100g99kcal5.1g8g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=205857