Lihapullat pannia varten

Korppujauhojen ja sipulikeittoainesten turvotus kermaviilissä.

Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita taikinaksi.

Pulliksi uuniin +225c parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1750g2906kcal332.6g0g175g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g228g728kcal20.5g118.3g13.7g20.5g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 875g561kcal28g42.2g30.6g0.1g
Kananmuna kuoreton 219g312kcal27.4g0.7g22.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6144g9015kcal817g322.4g483.4g41.2g
Valittu annoskoko3072g4507kcal408.5g161.2g241.7g20.6g
Annoskoko puolitettuna1536g2254kcal204.3g80.6g120.9g10.3g
Arvot/100g100g147kcal13.3g5.2g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214110