Suklainen karppiherkku

Suklaa sulatetaan kermatilkan kanssa.

Sula suklaaseos sekoitetaan partiksen joukkoon.

Sinne joukkoon makeutusjauhe ja maun mukaan vaniljaesanssia (itse laitoin kolmisen grammaa).

loppu kermasta vatkataan vaahdoksi ja nostellaan massan sekaan.

Annetaan hetki levähtää jääkaapissa.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karl Fazer Exclusive, Thin Dark 70%, tumma suklaa (Fazer), annos 80g368g1969kcal28.7g125.1g150.9g33.9g
Flora kuohu 26% (Unilever finland oy), annos 250g1176g3058kcal23.5g47g305.8g5.9g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g1504g1805kcal49.6g55.6g150.4g0g
Makeutusjauhe, Rainbow24g95kcal0.4g23.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6144g13852kcal204.4g502g1214.2g79.6g
Valittu annoskoko3072g6926kcal102.2g251g607.1g39.8g
Annoskoko puolitettuna1536g3463kcal51.1g125.5g303.6g19.9g
Arvot/100g100g226kcal3.3g8.2g19.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255146