J14 Omenahillo

Pese ja lohko omput kattilaan lisää vesi ja keittele pehmeiksi.

Soseuta ja lisää sokeri.

kiehauta.

Reseptistä tulee n. 80 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 2459g875kcal3.9g174.8g2.2g49.2g
Vesi, vesijohtovesi 182g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g455g1776kcal0g446.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6192g5301kcal7.8g1242g4.4g98.4g
Valittu annoskoko3096g2651kcal3.9g621g2.2g49.2g
Annoskoko puolitettuna1548g1325kcal2g310.5g1.1g24.6g
Arvot/100g100g86kcal0.1g20.1g0.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441403