Paras kevyt rahkapannari

Vatkaa munat, suola, sokerit vaahdoksi, lisää maito jauhot ja lopuksi maitorahka hyvin sekoittaen kaada leivinpapeeroidulle pellillle 200 aste 30 min.

ps, leivinpaperi kannattaa kevyesti voidella, niin pannari ei tartu siihen niin kovasti kiinni

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 14g4.7kcal0.4g0.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.6g12kcal0.4g2.5g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 3g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Maitorahka,maustamaton, rasvaton (Rainbow), annos 250g6.7g4.7kcal0.8g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g84kcal4g14.8g0.6g0.2g
Valittu annoskoko31g42kcal2g7.4g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g21kcal1g3.7g0.2g0.1g
Arvot/100g100g135kcal6.5g23.9g1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254886