Muropohjamustikkapiirakka

Sekoita sokeri ja pehmeä voi keskenään.

Lisää kananmuna, vehnäjauhot, valinjasokeri ja leivinjauhe.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Levitä taikina voidellun ison piirakkavuuan pohjalle (30cm halkaisija).

Kaada mustikat piirakkavuokaan ja levitä ne tasaisesti.

Valmista murutaikina nyppimällä voi, sokeri ja jauhot murumaiseksi ja ripottele mustikoiden päälle.

Paista piirakka 200°:ssa n. 30min.

Tarjoile vaniljajäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Helikello
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 5.5g40kcal0.1g0g4.4g0g
Sokeri 4.6g19kcal0g4.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 2g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Vehnäjauho, sunnuntai7.1g25kcal0.9g5g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Voi 3.6g26kcal0g0g3g0g
Sokeri 3.1g13kcal0g3.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai4.7g17kcal0.6g3.4g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g286kcal3.8g32.8g15.6g0.6g
Valittu annoskoko31g143kcal1.9g16.4g7.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g72kcal1g8.2g3.9g0.2g
Arvot/100g100g461kcal6.1g52.9g25.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=429822