Mustikkakukko

Sekoita rasva ja desi sokeria.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi ja painele 2/3 osaa syvän uunivuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada mustikat ja loppu sokeri vuokaan.

Tee lopusta taikinasta kansi ja paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Piipiainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini Euroshopper4.2g30kcal0g0g3.3g0g
Sokeri 2.2g9kcal0g2.2g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Ruisjauho Pirkka8.3g25kcal0.8g5.1g0.2g1.3g
Mustikka17g5.6kcal0.1g1.1g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g140kcal1.8g16.8g7.2g3.8g
Valittu annoskoko32g70kcal0.9g8.4g3.6g1.9g
Annoskoko puolitettuna16g35kcal0.5g4.2g1.8g1g
Arvot/100g100g223kcal2.9g26.7g11.4g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133277