Juusto-parsakaalikastike

2 dl Pirkka ruokakerma 10%
100 g Philadelphia light juusto
500 grammaa parsakaalia
1 tl sitruunapippuria
0,5 tl suolaa

Pilko parsakaali.

Keitä kerma ja parsakaali paistinpannulla.

Laita puoli pakettia tuorejuustoa sekaan mausteiden kanssa.

Sekoita.

Keitä noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, Pirkka 10%7.8g9kcal0.2g0.4g0.8g0g
Philadelphia Light tuorejuusto3.9g7.4kcal0.3g0.1g0.6g0g
Parsakaali brokkoli 20g6.9kcal0.9g0.4g0.1g0.5g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g48kcal2.8g2g3g1g
Valittu annoskoko32g24kcal1.4g1g1.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna16g12kcal0.7g0.5g0.8g0.3g
Arvot/100g100g76kcal4.4g3.2g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383484