Mailon pizzapohja

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen ja lisää ensin suola ja öljy ja sitten jauhoja vähän kerralla.

Kohota.

Jos käytät kuivahiivaa, sekoita 1 pss pieneen määrään jauhoja.

Kaulitse sopivankokoiseksi ja muotoile pellille.

Täytä mielesi mukaan.

Paista 200 asteessa, kunnes juusto saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 578 grammaa

Alppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 1.9g1.4kcal0.2g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.8g6.8kcal0g0g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 18g61kcal1.8g12.4g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g138kcal4g24.8g2g1.4g
Valittu annoskoko32g69kcal2g12.4g1g0.7g
Annoskoko puolitettuna16g35kcal1g6.2g0.5g0.4g
Arvot/100g100g218kcal6.3g39.1g3.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154049