Sipulipiirakka

Levitä ruistaikina vuoan pohjalle ja lisää sipulisilput taikinan päälle, samoin juustoraaste ja sekoitetut kananmunat ja mausteet.

Paista 200 C asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g5.9g17kcal0.3g1.8g0.9g0.3g
Purjosipuli 4.7g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipulikuutiot rainbow4.7g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]7g23kcal1.9g0g1.7g0g
Kananmuna kuoreton4.7g6.7kcal0.6g0g0.5g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%4.7g7.5kcal0.1g0.1g0.7g0g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g112kcal6.2g4.2g7.6g0.8g
Valittu annoskoko32g56kcal3.1g2.1g3.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna16g28kcal1.6g1.1g1.9g0.2g
Arvot/100g100g175kcal9.7g6.6g11.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152574