Mansikkakakku

Valmispohja halkaistaan.

Kostuta pohja.

Lisää rahkavaahto, vatkattua kermaa hieman ja mansikat siivuina.

Kansi päälle ja kostuta se. Lisää loppu kerma päälle.

Anna maustua jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Toeima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torttupohja (Euroshopper), annos 200g4.7g16kcal0.2g3.3g0.3g0g
Vanilla rahkavaahto mansikka (Valio), annos 100g4.7g6.6kcal0.3g0.9g0.2g0g
Vispikerma Flora 20%4.7g10kcal0.1g0.2g0.9g0g
Sokeri 0.2g1kcal0g0.2g0g0g
Mansikka 16g7.6kcal0.1g1.4g0g0.3g
Marli vital-mehu vadelma-mustikka1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g85kcal1.4g12.2g2.8g0.6g
Valittu annoskoko32g42kcal0.7g6.1g1.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g21kcal0.4g3.1g0.7g0.2g
Arvot/100g100g133kcal2.2g19.1g4.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133397