Jauhelihakastike

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha (voit myös masutaa jauhelihaa hieman esim.

grillimausteella).

Laita ne tämän jälkeen kattilaan.

Laita rasva pannulle ja lisää vehnäjauhot.

Ruskista venhäjauhot ja lisää joukkoon vesi sekä lihaliemikuutiot.

Sekoita kunnes seoksesta tulee tasainen.

Kaada tämän jälkeen seos jauhelihan sekaan kattilaan ja anna kiehua meidolla lämmöllä vielä väh. 15min.

Halutessasi voit lisätä kastikkeeseen mauksi hieman ketsuppia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g58g75kcal8.7g0g5.2g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Vehnäjauho, sunnuntai12g41kcal1.4g8.3g0.2g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 204g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi3.2g9kcal0.3g0.2g0.7g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g7.3g34kcal0g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana621g350kcal21.4g19.4g22g1.6g
Valittu annoskoko311g175kcal10.7g9.7g11g0.8g
Annoskoko puolitettuna155g88kcal5.4g4.9g5.5g0.4g
Arvot/100g100g56kcal3.4g3.1g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113403