Maukas raparperipiirakka

Aivan loistava nopea piiras! Raparperin voi korvata marjoilla esim.

mansikka ja vadelma.

Silloin tuon 10g sokerin ja vaniljasokerin voi jättää poes.

Yhden annoksen paino n.90g.

Menee normaaliin piirakkavuokaan.

Uunipellilliseen=tuplaa annos!
ohje:
1. Vaahdota munat+sokeri kuohkeaksi vaahdoksi

2. Sekoita vaahdon sekaan varovasti vuorotellen vehnäjauho+leivinjauheseosta (siivilän läpi), maitoa ja sulanutta voita.

3. Ripottele päälle paloitellut raparperit (joihin on sekoitettu sokerit pintaan)

4.Paista 175 asteessa n. 25 min.

5. Nauti sellaisenaan tai vaniljajätskin tai -kastikkeen kera!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Nannavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 35g255kcal0.4g0.1g28.5g0g
Sokeri 52g212kcal0g52.2g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)35g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 57g196kcal5.8g39.9g0.7g2g
Leivinjauhe 2.6g4.6kcal0.1g1g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen26g8.7kcal0.9g1.3g0g0g
Raparperi 98g33kcal0.7g5.4g0.1g1.4g
Sokeri 3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.4g5.6kcal0g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana623g1545kcal23.6g209.8g65g6.8g
Valittu annoskoko311g772kcal11.8g104.9g32.5g3.4g
Annoskoko puolitettuna156g386kcal5.9g52.5g16.3g1.7g
Arvot/100g100g248kcal3.8g33.7g10.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127897