Mariannekakku

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet + karkit keskenään, lisää kermaviili ja jauhoseos taikinaan.

Paista voidellussa ja jauhotettussa kakkuvuuassa 175 asteessa 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Puikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g54g394kcal0.5g0.5g43.1g0g
Sokeri 57g232kcal0g57.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 45g63kcal5.6g0.1g4.6g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g27g16kcal1g2g0.5g0g
Leivinjauhe 1.3g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 70g240kcal7.1g49g0.8g2.5g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 3.2g12kcal0.6g0.4g0.7g1g
Marianne crush 150g40g174kcal0.5g34.8g3.4g0.7g
Voi, 1 tl, 5 g2.2g16kcal0g0g1.7g0g
Sokeri 2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.8g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g1.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.8g10kcal0.3g2g0g0.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.1g0.5kcal0g0g0g0g
Marianne crush 150g1.6g7.1kcal0g1.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g2382kcal31.8g306.2g110.2g8.6g
Valittu annoskoko312g1191kcal15.9g153.1g55.1g4.3g
Annoskoko puolitettuna156g596kcal8g76.6g27.6g2.2g
Arvot/100g100g381kcal5.1g49g17.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=102050