Jauhelihakastike

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha (voit myös masutaa jauhelihaa hieman esim.

grillimausteella).

Laita ne tämän jälkeen kattilaan.

Laita rasva pannulle ja lisää vehnäjauhot.

Ruskista venhäjauhot ja lisää joukkoon vesi sekä lihaliemikuutiot.

Sekoita kunnes seoksesta tulee tasainen.

Kaada tämän jälkeen seos jauhelihan sekaan kattilaan ja anna kiehua meidolla lämmöllä vielä väh. 15min.

Halutessasi voit lisätä kastikkeeseen mauksi hieman ketsuppia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g59g75kcal8.7g0g5.3g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Vehnäjauho, sunnuntai12g41kcal1.4g8.3g0.2g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 205g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi3.2g9kcal0.3g0.2g0.7g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g7.3g34kcal0g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g352kcal21.4g19.4g22.2g1.6g
Valittu annoskoko312g176kcal10.7g9.7g11.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna156g88kcal5.4g4.9g5.6g0.4g
Arvot/100g100g56kcal3.4g3.1g3.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113403