Omenapiirakka

1)Sulata ja jäähdytä voi
2)Sekoita munat ja sokeri
3)Lisää edelliseen kuivat aineet, maito ja voi ja sekoita tasaiseksi.

4) Levitä voidellulle n.27cm halk.

/ 25x30cm piirasvuoalle.

5) Raastettu/paloiteltu omena päälle, halutessasi kanelia mausteeksi.

6) Paista 25-35min ja 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ovalie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 37g52kcal4.6g0.1g3.7g0g
Sokeri 57g229kcal0g56.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.7g11kcal0g2.6g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai65g227kcal7.8g46g1.4g1.9g
Voi 50g362kcal0.6g0.2g40.5g0g
Maito, Kevyt33g15kcal1.1g1.6g0.5g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 67g30kcal0.1g6.3g0.1g1.2g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1859kcal28.6g228.2g92.4g6.2g
Valittu annoskoko313g930kcal14.3g114.1g46.2g3.1g
Annoskoko puolitettuna156g465kcal7.2g57.1g23.1g1.6g
Arvot/100g100g298kcal4.6g36.5g14.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127760