Mustikkakukko

Sekoita rasva ja desi sokeria.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi ja painele 2/3 osaa syvän uunivuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada mustikat ja loppu sokeri vuokaan.

Tee lopusta taikinasta kansi ja paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Piipiainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini Euroshopper41g298kcal0.4g0.4g33.1g0g
Sokeri 22g89kcal0g21.9g0g0g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Ruisjauho Pirkka83g252kcal8g50.5g1.7g12.4g
Mustikka166g55kcal0.8g10.6g0.7g5.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1392kcal18.6g167.6g71g35.8g
Valittu annoskoko313g696kcal9.3g83.8g35.5g17.9g
Annoskoko puolitettuna156g348kcal4.7g41.9g17.8g9g
Arvot/100g100g223kcal3g26.8g11.4g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133277