Nakkikeitto (perunat + keittojuurekset)

1. Vesi kiehumaan, lisää keittojuurekset, lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä n. 10min.

2. Lisää pilkotut perunat
3. Pilko nakit, paista pannulla rasvassa ja lisää keittoon.

4. Keitä yhteensä n. 30min.

Varmista kypsyys maistamalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 633 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset, apetit49g13kcal0.4g2.4g0.1g1.1g
Peruna, keskikokoinen 60g87g52kcal1.3g11.2g0.1g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 124g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.2g3.1kcal0.1g0g0.3g0g
Nakki,popsi grillinakki49g128kcal5.9g2.8g10.4g0.1g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g1.2g8.2kcal0g0g0.9g0g
Maustepippuri, annos 1g1.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g408kcal15.4g32.8g23.6g4g
Valittu annoskoko312g204kcal7.7g16.4g11.8g2g
Annoskoko puolitettuna156g102kcal3.9g8.2g5.9g1g
Arvot/100g100g65kcal2.5g5.2g3.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141468