Jauheliha-pekonipata

Paista pekoni ja jauheliha, lisää pilkotut porkkanat ja sipulit sekä mausteet.

Lisää vesi ja pasta, anna hautua kunnes pasta on kypsää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha110g182kcal20.8g0g11g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 24g53kcal3.8g0.1g4.2g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g51g14kcal0.3g3g0.1g1.3g
Pasta, Pirkka Gnocchi47g169kcal5.6g35.2g0.5g1.6g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.8g2.2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g850kcal61.6g78.8g31.6g6.8g
Valittu annoskoko313g425kcal30.8g39.4g15.8g3.4g
Annoskoko puolitettuna156g213kcal15.4g19.7g7.9g1.7g
Arvot/100g100g136kcal9.9g12.6g5.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147519