Mikrosuklaakakku

Sekoita kananmunat rasvan sekaan, älä vaahdota, ja sitten kuivat aineet muna-rasvaseokseen, ensiksi keskenään sekoitettuna.

Taikinaseos silikonivuokaan ja 900W mikrossa paistoaika n.3-4 min. Koristele haluamallasi tavalla.

Valitettavasti ei mikään kevyt versio, mutta näppärän nopea ja herkullinen :)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Peppilotta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 52g458kcal0g0g51.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu62g78kcal6.8g0.2g5.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 34g115kcal3.4g23.5g0.4g1.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.1g8.3kcal0g2g0g0g
Leivinjauhe 2.6g4.5kcal0.1g1g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 10g38kcal1.9g1.1g2.2g3.1g
Aprikoosihillo (Rainbow)41g83kcal0.4g20.7g0.4g0g
Ecuador 70% tumma suklaa (Lidl), annos 12.5g65g345kcal4.9g20g27.2g0g
Sokeri 44g179kcal0g43.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g2616kcal35g224.8g175g8.6g
Valittu annoskoko313g1308kcal17.5g112.4g87.5g4.3g
Annoskoko puolitettuna156g654kcal8.8g56.2g43.8g2.2g
Arvot/100g100g419kcal5.6g36g28g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151381