Sipulipiirakka

Levitä ruistaikina vuoan pohjalle ja lisää sipulisilput taikinan päälle, samoin juustoraaste ja sekoitetut kananmunat ja mausteet.

Paista 200 C asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g57g163kcal2.6g18g8.7g3.2g
Purjosipuli 46g11kcal0.8g1.1g0.1g1g
Sipulikuutiot rainbow46g4.6kcal0.7g0.7g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]69g227kcal18.6g0g16.5g0g
Kananmuna kuoreton46g66kcal5.5g0g4.6g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%46g74kcal1.2g1.2g6.9g0g
Valkosipuli 2.4g2.6kcal0.2g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1094kcal59.2g42.8g73.6g8.6g
Valittu annoskoko312g547kcal29.6g21.4g36.8g4.3g
Annoskoko puolitettuna156g273kcal14.8g10.7g18.4g2.2g
Arvot/100g100g175kcal9.5g6.9g11.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152574