Rahka-vaniljavaahto ja marjat

Vaahdota vaniljakastike.

Lisää joukkoon sekoittaen rahka ja makeutusaine sekä vaniljasokeri.

Laita kerroksittain marjoja ja rahka-vaniljavaahtoa korkeaan lasiin tai läpinäkyvään kulhoon.

Kaunista!
Nauti!
Halutessasi voit käyttää marjojen tilalla myös hedelmiä.

Pinnan voi koristella esim 1 tl Marianne-rouhetta tai muutamalla lastulla suklaata!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Markelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, valio232g151kcal23.2g9.7g0.7g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)77g147kcal3.5g12.4g9.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.5g10kcal0g2.4g0g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 0.9g3.8kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g622kcal53.4g50.8g20g0g
Valittu annoskoko313g311kcal26.7g25.4g10g0g
Annoskoko puolitettuna156g156kcal13.4g12.7g5g0g
Arvot/100g100g100kcal8.5g8.1g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160002