Raparperikiisseli

Keitä raparperit vedessä kunnes ne ovat pehmenneet.

Lisää sokerit.

Lisää veteen sekoitetut perunajauhot keitokseen.

Anna jäähtyä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 76g26kcal0.5g4.2g0.1g1.1g
Vesi217g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 10g42kcal0g10.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.2g13kcal0g3.2g0g0g
Perunajauhot,rainbow6.5g21kcal0g5.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g203kcal1g46.2g0.2g2.4g
Valittu annoskoko313g102kcal0.5g23.1g0.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna156g51kcal0.3g11.6g0.1g0.6g
Arvot/100g100g33kcal0.2g7.4g0g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176928