Pannukakku (täysmaitoa + voita)

(Reseptistä tulee pellillinen pannaria)

Sekoita kuivat aineet.

Lisää maito, munat sekä sulatettu, jäähtynyt voi.

Kaada taikina leivinpaperille uunipellille ja paista 200-225 asteessa n. ½ tuntia.

Tarjoile hillon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1152 grammaa

Villasukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 217g137kcal6.5g10.4g7.6g0g
Sokeri 35g140kcal0g34.6g0g0g
Leivinjauhe 1.4g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.1g4.3kcal0g1.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 30g43kcal3.7g0.1g3.1g0g
Voi 27g197kcal0.3g0.1g22.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1048kcal21.2g93.6g65.6g0g
Valittu annoskoko313g524kcal10.6g46.8g32.8g0g
Annoskoko puolitettuna156g262kcal5.3g23.4g16.4g0g
Arvot/100g100g168kcal3.4g15g10.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=185979