Himamutakakku

Sulata voi ja sen jälkeen suklaa voin kanssa.

Lisää makeutusjauhe, lisää munat yksitellen, vatkaten voimakkaasti, lisää mantelijauhe.

Paista irtopohjavuoassa noin 10-15 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Tartsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, Fazer Thin Dark87g460kcal6.9g27.8g36.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu130g164kcal14.3g0.4g11.7g0g
Voi 87g630kcal1g0.3g70.6g0g
Canderel makeutusjauhe4.3g17kcal0.1g4g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g4.3g26kcal1g0.3g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g2593kcal46.6g65.6g242.2g0g
Valittu annoskoko312g1297kcal23.3g32.8g121.1g0g
Annoskoko puolitettuna156g648kcal11.7g16.4g60.6g0g
Arvot/100g100g415kcal7.5g10.5g38.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204881