Lihasuikalekastike

Ruskista lihat pannussa ja lisää sen jälkeen vesi.

Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla tunnin ajan ja lisää hillosipulit, mausteet, kerma ja suuruste.

Kiehauta vielä miedolla lämmöllä puolisen tuntia niin, että kastikkeesta tulee paksumpaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanlihasuikale,sianliha (X-tra), annos 100g85g144kcal13.6g0.4g10.2g0g
Vesi106g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 40g20kcal0.5g3.8g0.1g0.6g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.1g5.3kcal0.3g0g0.5g0g
Aromisuola (5g)2.1g1.2kcal0g0.2g0g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g53g58kcal1.2g2.1g5.3g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g19g73kcal0.2g17.6g0.1g0g
Sinappi 5.1g6.7kcal0.2g0.7g0.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g616kcal32g49.6g33g1.4g
Valittu annoskoko313g308kcal16g24.8g16.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna156g154kcal8g12.4g8.3g0.4g
Arvot/100g100g99kcal5.1g7.9g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=205857