Kananuudelikeitto

Kuumenna öljy pannussa.

Ruskista kanasuikaleet ja lisää valkosipulit (murskattuna).

Laita kattilaan 1,3 l vettä ja lisää Knorr pussikeittoainekset.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kanasuikaleet kattilaan.

Lisää tomaattipyre ja anna kiehua hiljalleen noin 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Jnvalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananuudelikeitto, Knorr, 61 g11g35kcal1.3g6.4g0.4g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Keiju rypsiöljy (Raisio)0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Kanasuikaleet kariniemi46g51kcal10.5g0g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 238g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g2g5.6kcal0.4g0.1g0.4g0g
Tomaattipyree, Pirkka13g11kcal0.4g2.4g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g223kcal25.4g18.2g5.4g0.8g
Valittu annoskoko312g111kcal12.7g9.1g2.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna156g56kcal6.4g4.6g1.4g0.2g
Arvot/100g100g36kcal4.1g2.9g0.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207207