Kaalisörsseli (VHH)

Paista jauheliha
kuullota kaali ja sipuli kevyesti paistinpannulla voissa
kuori ja pilko 2 porkkanaa
sekoita vuoassa tai padassa ainekset keskenään
sekoita mausteet veteen ja kaada sekaan (vaihtoehtoisesti voit maustaa jauhelihan ja kaalin paistettaessa)
Paista uunissa, noin 175 asteessa, 1,5 - 2 tuntia tai jopa pidempään.

Mitä kypsempää sen parempaa :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Tiinalehtola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali207g44kcal2.5g7g0.4g4.3g
Hirvenjauheliha oma saalis69g77kcal15.1g0g2.1g0g
Sipuli (kuorittu)7.6g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Voi 3.9g28kcal0g0g3.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g18g5kcal0.1g1.1g0g0.4g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi6.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g314kcal35.6g17.4g11.2g9.8g
Valittu annoskoko313g157kcal17.8g8.7g5.6g4.9g
Annoskoko puolitettuna156g79kcal8.9g4.4g2.8g2.5g
Arvot/100g100g50kcal5.7g2.8g1.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=213407