Lihapullat pannia varten

Korppujauhojen ja sipulikeittoainesten turvotus kermaviilissä.

Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita taikinaksi.

Pulliksi uuniin +225c parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha178g296kcal33.8g0g17.8g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g23g74kcal2.1g12g1.4g2.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 89g57kcal2.8g4.3g3.1g0g
Kananmuna kuoreton 22g32kcal2.8g0.1g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g917kcal83g32.8g49.2g4.2g
Valittu annoskoko313g459kcal41.5g16.4g24.6g2.1g
Annoskoko puolitettuna156g229kcal20.8g8.2g12.3g1.1g
Arvot/100g100g147kcal13.3g5.2g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214110