Juustoinen teeleipä (karppausinfo)

Sekoita aineet sekaisin kulhossa.

Kaada leivinpaperin päälle, paista n. puoli tuntia +200 asteessa, kunnes pinta on vaalean ruskea.

Ripottele kuuman leivän pinnalle vielä juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Bullikas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl195g256kcal25.4g1g16.8g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%17g42kcal2.4g1.9g0.9g8.3g
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Voi 16g116kcal0.2g0.1g13g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 67g255kcal18.8g0g20.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1339kcal93.6g6g101.8g16.6g
Valittu annoskoko312g669kcal46.8g3g50.9g8.3g
Annoskoko puolitettuna156g335kcal23.4g1.5g25.5g4.2g
Arvot/100g100g214kcal15g1g16.3g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237169