KarppiMutakakku

Sulata voi ja suklaa, lisää hieman jäähtyneeseen seokseen munat yksitellen vatkaten.

Makeutusjauhetta voit käyttää enemmänkin, lisää seokseen se ja mantelijauhe.

Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun irtophjajvuokaan ja paista 200 asteessa n. 10 min. Tarjoa kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa lidl 81% (Lidl), annos 5.5g25g135kcal2.5g5.6g10.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g65g478kcal0.7g0.7g52.4g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton16g52kcal3.8g1.7g3.4g0g
Makeutusjauhe, Pirkka33g122kcal0.4g30.1g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)164g206kcal18g0.5g14.7g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g10g59kcal2.4g0.6g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g2105kcal55.6g78.4g172.6g0g
Valittu annoskoko312g1053kcal27.8g39.2g86.3g0g
Annoskoko puolitettuna156g526kcal13.9g19.6g43.2g0g
Arvot/100g100g337kcal8.9g12.5g27.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252156