Paras kevyt rahkapannari

Vatkaa munat, suola, sokerit vaahdoksi, lisää maito jauhot ja lopuksi maitorahka hyvin sekoittaen kaada leivinpapeeroidulle pellillle 200 aste 30 min.

ps, leivinpaperi kannattaa kevyesti voidella, niin pannari ei tartu siihen niin kovasti kiinni

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 138g47kcal4.2g6.8g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 36g123kcal3.7g25.2g0.4g1.3g
Kananmuna kuoreton 30g43kcal3.8g0.1g3.1g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 35g143kcal0g35.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.1g17kcal0g4.1g0g0g
Maitorahka,maustamaton, rasvaton (Rainbow), annos 250g68g47kcal8.1g2.7g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g841kcal39.6g148.2g7.8g2.6g
Valittu annoskoko313g421kcal19.8g74.1g3.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna156g210kcal9.9g37.1g2g0.7g
Arvot/100g100g135kcal6.3g23.7g1.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254886