Suklainen karppiherkku

Suklaa sulatetaan kermatilkan kanssa.

Sula suklaaseos sekoitetaan partiksen joukkoon.

Sinne joukkoon makeutusjauhe ja maun mukaan vaniljaesanssia (itse laitoin kolmisen grammaa).

loppu kermasta vatkataan vaahdoksi ja nostellaan massan sekaan.

Annetaan hetki levähtää jääkaapissa.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karl Fazer Exclusive, Thin Dark 70%, tumma suklaa (Fazer), annos 80g37g200kcal2.9g12.7g15.3g3.4g
Flora kuohu 26% (Unilever finland oy), annos 250g120g311kcal2.4g4.8g31.1g0.6g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g153g184kcal5g5.7g15.3g0g
Makeutusjauhe, Rainbow2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1409kcal20.6g51.2g123.4g8g
Valittu annoskoko312g705kcal10.3g25.6g61.7g4g
Annoskoko puolitettuna156g352kcal5.2g12.8g30.9g2g
Arvot/100g100g226kcal3.3g8.2g19.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255146